Allt du behöver för din nästa utmaning

Skapa en profil idag och låt oss länka ihop dig med arbetsgivare. Smidigt och enkelt, direkt i Zynca!

293 arbetsgivare som väntar på dig!

Ditt sökande slutar här
#WeCreateJobs

Hur det fungerar

  • 1 Skapa profil
  • 2 Bli matchad mot arbetsgivare
  • 3 Träffa arbetsgivare
  • 4 Påbörja anställning

Arbetsgivare söker alltid efter en ny stjärna

Vi har samlat 293 arbetsgivare som kontinuerligt letar efter nya stjärnor – med Zynca får du möjlighet att träffa arbetsgivare som faktiskt vill anställa. Du blir automatiskt matchad mot jobbannonser och eftersom att din integritet är viktig för oss, blir du endast synlig för arbetsgivare och tjänster när du aktivt accepterar en förfrågan.

Det har aldrig varit enklare

Att komma i kontakt med arbetsgivare ska inte vara svårt. Du som arbetssökande behöver alternativ för att hitta nästa steg i karriären. Vi är trötta på föråldrade rekryteringsprocesser där arbetssökanden inte får möjlighet att sticka ut bland alla ansökningar. Med Zynca’s plattform sker matchningen mellan din profil och lediga tjänster helt automatiskt. Det ska vara enkelt att vara tillgänglig för nya utmaningar!

Med Zynca får du tillgång till jobben

Lager & Logistik
Hotell & Restaurang
Bud & Transport
Bygg & Anläggning
Sanering och Renhållning
Detaljhandel
Event
Administration

"Som snabbt växande bolag behöver vi en partner som kan möta vårt behov och tempo. Eftersom att Zynca sköter vår rekrytering kan vi fokusera helt och hållet på att växa och utveckla vår kärnverksamhet".

Joakim Wiklander, VD, Restaurang Brödernas

"Zynca har hjälpt oss att hitta en mängd bra kandidater på väldigt kort tid. Deras interna stödfunktioner håller hög nivå och teamet är ambitiöst.
Jag rekommenderar dom varmt".

Daniel Djurdjevic, VD, Chimi Eyewear

Vanliga frågor

Måste jag tacka ja till tjänster som föreslås av Zynca?

Systemet gör en relevansbedömning av din profil och säkerställer att din profil överenstämmer med arbetsgivarens krav för tjänsten innan det sker en matchning. Du blir endast synlig för arbetsgivare och en tjänst när du aktivt accepterar en förfrågan.

Kan jag få flera förslag samtidigt?

Självklart kan du det. Med anledning av att vi samarbetar med väldigt många arbetsgivare kan du som arbetssökande vara aktuell för flertalet tjänster samtidigt.

Vilken typ av information behöver jag ange när jag skapar ett nytt konto?

För att systemet enkelt och smidigt ska kunna matcha dig mot lediga jobb och arbetsgivare är det viktigt att du i lugn och ro fyller i dina uppgifter, tidigare erfarenheter samt ytterligare relevant information som förenklar träffsäkerheten.

Hur behandlar ni mina personuppgifter?

Vi behandlar alltid den information som våra kunder anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. För att du ska kunna ha tjänster hos oss behöver vi få in, använda och spara vissa uppgifter om dig. I våra Allmänna villkor och Privacy Policy säkerställer vi varje enskild användares integritet samt rätt till sin egen data, rätt till utdrag, korrigering och radering. Vi hanterar också dina personuppgifter enligt dataskyddslagen GDPR.

Har du frågor?

Ring oss på 010-777 40 50