Skapat av aktörer
för aktörer

Upptäck en smidigare och mer effektiv lösning för hantering av Arbetsförmedlingens tjänster. Det ska vara enkelt att göra rätt.

Används idag av ledande aktörer över hela Sverige

250+

Jobbannonser i månaden

17 432+

Kandidater anslutna

248+

Arbetsgivare anslutna

Ett urval av fristående aktörer som använder Zynca

Zynca för fristående aktörer

Zynca CRM är ett komplett affärssystem för dig som fristående aktör. Effektivisera ditt arbete, rapportera och följ deltagare. Från inskrivning till anställning eller studier, allt i ett system.

Det har aldrig varit enklare.

 • Arbetsgivarna väntar

  Med fler än 370 arbetsgivare som kontinuerligt utlyser tjänster i Zynca kan du som fristående aktör enkelt hjälpa dina deltagare ut i arbete och fokusera på aktiv matchning. Tillsammans skapar vi fler möjligheter.

 • Från helikopterperspektiv till detaljnivå

  Skapa företag som du samarbetar med och följ rekryteringsprocesser kopplat till varje tjänst och deltagare. Föreslå deltagare till utlysta tjänster direkt i Zynca och följ deras resa från intervju till anställning.

 • Från order till faktura

  Med bara några få enkla knapptryck kan du ta emot ordrar och skapa fakturor på ett ögonblick.
  Oavsett vilken bank du använder, kan du enkelt markera dina fakturor som betalda via vår användarvänliga bankfilshantering. 

 • Full Kontroll med Zynca CRM

  Med Zynca CRM får ni en bättre förståelse för Arbetsförmedlingens riktlinjer, uppdraget och matchningstjänster. Det ska vara enkelt att göra rätt.

 • Helhetslösning för fristående aktörer

  Med vårt stödsystem för fristående aktörer kan du göra allt direkt i Zynca. Med automatiserade mallar för IUP och rapportering till journalföring och schemaläggning. Vi hat täckt alla delar i ett givet affärssystem som effektiviserar hela organisationens arbete.

 • Arbetar ni med fler tjänster?

  Upptäck en smidigare och mer effektiv lösning för hantering av Arbetsförmedlingens tjänster.
  Med Zynca kan ni enkelt hantera flera tjänster på samma ställe, utan att behöva använda olika system.