fbpx

Skapa KontoVälkommen till framtiden

Börja med att registrera dig och skapa ett kostnadsfritt konto på Zynca för att hitta nästa utmaning. Fyll i grundläggande information och anslut dina sociala konton.

Skapa ProfilBerätta om dig själv

Berätta om dig själv och vad du är bra på. Bygg upp din profil med tidigare erfarenheter, kunskaper och personliga egenskaper som du vill lyfta fram. Komplettera din profil med att ladda upp ditt CV och spela in en video om du vill! Aktivera din profil och tillåt matchning mot arbetsgivare som söker efter nästa stjärna!

Zynca MATCH Nya möjligheter

Följ dina matchningar, föreslagna intervjutider och erbjudanden.
Följ rekryteringsprocessen i realtid och kommunicera med teamet på Zynca som hjälper dig, vi är med dig hela vägen.
Det har aldrig varit enklare!

Det är inte lätt att hitta rätt

Med fler än 350 arbetsgivare anslutna till Zynca får du möjlighet att träffa arbetsgivare som med ljus och lykta letar efter nästa stjärna. Eftersom arbetsgivarna befinner sig på samma plats som de arbetssökande arbetar Zynca i bakgrunden med att koppla samman din profil med rätt tjänst. Du blir automatiskt matchad mot lediga jobb och eftersom din integritet är prioriterad för oss, blir du endast synlig för arbetsgivare och tjänster när du aktivt accepterar en förfrågan.

KONTAKTA MIG

En WIN-WIN för alla

 • lager

  Lager & Logistik

 • Administration

  Administration

 • detal

  Detaljhandel

 • hotel

  Hotell/Restaurang

 • bygg

  Bygg & Anläggning

 • Trandaport

  Bud & Transport

 • Event

  Event

 • renhall

  Renhållning

Vanliga frågor

Måste jag tacka ja till tjänster som föreslås av Zynca?

Systemet gör en relevansbedömning av din profil och säkerställer att din profil överenstämmer med arbetsgivarens krav för tjänsten innan det sker en matchning. Du blir endast synlig för arbetsgivare och en tjänst när du aktivt accepterar en förfrågan.

Kan jag få flera förslag samtidigt?

Självklart kan du det. Med över 350 arbetsgivare som kontinuerligt söker efter nästa stjärna kan du som arbetssökande vara aktuell för ett flertals tjänster samtidigt.

Vilken typ av information behöver jag ange när
jag skapar ett nytt konto?

För att Zynca enkelt och smidigt ska kunna matcha dig mot lediga jobb och arbetsgivare är det viktigt att du i lugn och ro fyller i dina uppgifter och att du kompletterar din profil. För att förenkla matchningen behöver du fylla i uppgifter om exempelvis utbildning, tidigare jobb, erfarenheter och vilka jobb du söker.

Hur behandlar ni mina personuppgifter?

Vi behandlar alltid den information som våra kunder anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. För att du ska kunna ha tjänster hos oss behöver vi få in, använda och spara vissa uppgifter om dig. I våra Allmänna villkor och Privacy Policy säkerställer vi varje enskild användares integritet samt rätt till sin egen data, rätt till utdrag, korrigering och radering. Vi hanterar också dina personuppgifter enligt dataskyddslagen GDPR.

Vi är Zynca

 • 0

  Lediga tjänster per månad

 • 0

  Företag

 • 0

    

  dagar

  till nytt jobb