Vi måste hela tiden våga utmana oss själva. Vi kan inte stå stilla och det är här som Zynca kommer in. Hela deras digitala process för matchning är unik i vår värld och den underlättar väldigt mycket för oss.

När vi anländer Norsborg för en intervju med Miljonbemanning AB känns mottagandet varmt och hjärtligt. Ett bolag som står på tre tydliga ben i sin affärsmodell; personaluthyrning, omställning och bemanning. Vi får träffa två av tre delägare; Ali och Saleh, då Shafik är bortrest.

Det syns på dem att de mår bra och är i sin rätta miljö. De har kämpat idogt sedan uppstarten, men också fått priser och utmärkelser för det. Företagarna i Stockholms stad utsåg Miljonbemanning AB och Ali, Saleh och Shafik till årets unga företagare under 2021. De tyckte sig ha humankapitalet bland sina vänner och sedan ett etablerat nätverk i områden, där många sällan får chansen att bevisa att man kan. De verkar i Hallunda-Norsborg; en kommundel som tillhör den nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholm med bostadsområden som Hallunda, Norsborg, Eriksberg och Slagsta. Ali fortsätter:

-Ja, det har varit en intensiv och glädjande start för Miljonbemanning AB, säger Ali Khalil. Vi försöker envetet tackla en av Sveriges största utmaningar; att matcha ut rätt person mot rätt arbetsgivare och vi vet att vi verkar i en del svåra områden enligt många, men vi ser det inte så. Vi vet att det finns extremt mycket kompetens, talang och driv, men eftersom ingen ”ser” dem (som vi känner) rinner det ofta ut sanden.

I nuläget finns bolaget representerat i stort sett över hela Sverige. I dessa orter jobbar Miljonbemanning utifrån sina tre starkaste ledord; passion, engagemang och teamwork.

Saleh, som är operativ chef, säger:  -Vi jobbar hängivet för och med att göra samhället till en bättre plats för alla. Vi pratar väldigt gärna om inkludiering. Med fokus på gedigen erfarenhet, stark målgruppskännedom och en databas full till bredden med statistik och möjligheter, ger det, vad vi tycker, vårt bolag ett övertag. Vi vill matcha företags personalbehov med ambitiös och kompetent personal. Kort och gott; vi vill matcha ut människor i rätt arbete, säger Saleh.

-Saleh nämnde det kort tidigare, men vi är medvetna om att det är våra medarbetare som har tagit oss dit vi är idag och det är våra medarbetare som kommer leda oss in i framtiden. Vi vet att vi verkar där ingen annan finns. Då måste dina medarbetare våra på tå, ha roligt och trivas med oss. Det kommer inte fungera annars. Våra deltagare måste känna en personlig utveckling. Vi förstår att alla liv ser olika ut, men i vår vision och mission vill vi driva ett bolag med en organisation som bygger på inkludering, transparens och en strävan att hela tiden utmana gränserna,

Ambitionen att växa med Miljonbemanning AB till fler orter i Sverige än där de verkar idag finns, men de båda delägarna betonar vikten av att påvisa en stabil grund och bra utveckling, där man nu verkar ifrån.

Ali fortsätter: -Vi måste hela tiden våga utmana oss själva. Vi kan inte stå stilla och det är här som Zynca kommer in. Hela deras digitala process för matchning är unik i vår värld och den underlättar väldigt mycket för oss. Deras CRM-system har gjort vår vardag mycket enklare. Det gör att vi kan engagera våra deltagare på ett annat sätt och som vi tidigare sagt; vi är inte bättre än vår senaste ”match”. Vi ser verkligen fram emot att utveckla vårt samarbete än djupare framåt, avslutar Ali Khalil.

Vi måste hela tiden våga utmana oss själva. Vi kan inte stå stilla och det är här som Zynca kommer in.