fbpx

VERKTYGETEtt komplett verktyg på alla sätt

Bjud in medarbetare och skapa ansvarsområden direkt i verktyget. Tilldela roller och följ handledarens individuella prestationer, deltagarnas pågående processer, aktiva ärenden och samtliga aktiviteter i realtid.

ZYNCA CRM Skapad av experter

Med vårt stödsystem för kompletterande aktörer kan du göra allt i Zynca CRM. Med ett automatiserat arbetsflöde har vi täckt alla delar och förenklat arbetet. Från utvecklingsplan och aktivitet till schemaläggning och rapportering.

TALANGPOOLTa tillbaka kontrollen

Skapa företagskort och interna annonser för arbetsgivare som du samarbetar med. Föreslå kandidater till utlysta tjänster och följ deras resa från match till intervju och anställning.

Varför Zynca?

 • detal

  Arbetsgivarna väntar!

  Med fler än 380 arbetsgivare som kontinuerligt söker efter personal i Zynca kan du enkelt som fristående aktör hjälpa dina kandidater ut i arbete. Tillsammans skapar vi fler arbetsmöjligheter.

 • Full Kontroll med Zynca CRM

  Med Zynca CRM får ni bättre förståelse för kandidaterna och kunderna samtidigt som ni effektiviserar organisationens arbete. Från påbörjat program - till anställning

 • hand

  Från helikopterperspektiv till detaljnivå

  Skapa företagskort och följ rekryteringsprocesser kopplat till varje arbetsgivare du samarbetar med. Föreslå kandidater till utlysta tjänster direkt i Zynca och följ deras resa från intervju till anställning.

 • Administration

  Helhetslösning för fristående aktörer

  Med vårt stödsystem för fristående aktörer kan du göra allt direkt i Zynca. Med automatiserade mallar för individuella utvecklingsplaner, rapporter, journalföring och slutredovisning till schemaläggning och checklista.

Vi är Zynca

 • 0

  Leverantörer

 • 0

  Arbetsgivare

 • 0

  Lediga tjänster per månad