Rekryteringsverktyg

Vårt rekryteringsverktyg ger dig allt du behöver för att hitta rätt kandidater snabbt och enkelt. Skapa anpassade jobbannonser, hantera ansökningar, och schemalägg intervjuer – allt på en och samma plats.

Funktioner

Ett urval av Zyncas huvudfunktioner

Rekryteringsverktyg

Vårt rekryteringsverktyg ger dig allt du behöver för att hitta rätt kandidater snabbt och enkelt. Skapa anpassade jobbannonser, hantera ansökningar, och schemalägg intervjuer – allt på en och samma plats.

Kandidatupplevelse

Vi förstår vikten av en positiv kandidatupplevelse. Med Zynca kan du enkelt hålla kontakt med dina kandidater under hela rekryteringsprocessen, vilket resulterar i nöjda och engagerade kandidater.

Arbetsflöde & samarbeten

Zynca är utformad för samarbete. Vårt arbetsflöde ger dig en översikt över varje steg i rekryteringsprocessen, så att du kan samarbeta med ditt team och säkerställa att allt går smidigt och effektivt.

Deltagarhantering

Med Zyncas plattform kan du hantera deltagare i dina rekryteringsprocesser på ett enkelt och effektivt sätt. Lägg till och hantera deltagare, följ upp med kommentarer och uppgifter, och håll all kommunikation på en plats.

Insikt & rapporter

Zyncas rapporteringsfunktioner ger dig en överblick över dina rekryteringsprocesser och kandidater. Analysera data om ansökningar, intervjuer, erbjudanden och avslag för att ta bättre beslut i dina rekryteringar och effektivisera hela processen.

Automatisera dina händelser

Med Zyncas automatiserade händelser kan du effektivisera hela din rekryteringsprocess. Skicka automatiska påminnelser, bekräftelser och avslag, vilket frigör tid och resurser för ditt team.

Automatiserade händelser

Spara tid med våra automatiserade händelser. Du kan enkelt skapa regler för att skicka automatiska meddelanden, till exempel tackbrev, avslagsmeddelanden och inbjudningar till intervjuer.

Employer branding

Med Zyncas employer branding-verktyg kan du skapa en anpassad karriärsida och visa upp din kultur och värderingar. Detta kommer att locka fler talanger till din organisation och hjälpa dig att bygga ett starkare varumärke.

Analytics och rapportering

Få insikter i din rekryteringsprocess med Zyncas avancerade analyser och rapporter. Du kan enkelt spåra prestanda på din karriärsida och jobbannonser, och få data om ansökningar och intervjuer.

Inbyggd chattfunktion

Zyncas chattfunktion låter dig enkelt kommunicera med dina kandidater, samtidigt som all kommunikation sparas och är lätt att hitta. Håll alltid koll på senaste uppdateringar och kommunicera smidigt.

Övriga funktioner

Med Zyncas plattform får du tillgång till många andra funktioner som hjälper dig att effektivisera din rekryteringsprocess. Hantera leverantörer, använd skräddarsydda IUP-mallar, bygg upp din employer branding och många andra smarta verktyg för att göra din rekrytering så smidig som möjligt.

Börja rekrytera med Zynca

Prova Zynca idag för att upptäcka hur du kan göra din rekrytering mer effektiv och enklare än någonsin.