Skapat av Aktörer
för Aktörer

Tillsammans med kompletterande aktörer förändrar vi arbetsmarknaden. Det ska vara enkelt att rapportera, administrera och hjälpa människor att komma ut i arbetslivet.
Med Zynca får du kontroll över alla processer samtidigt som arbetsgivarna väntar på att anställa nästa stjärna.

Varför Zynca?

 • Arbetsgivarna väntar!

  Med över 293 arbetsgivare som kontinuerligt söker efter personal i Zynca kan du enkelt som fristående aktör hjälpa dina kandidater ut i arbete. Tillsammans skapar vi fler arbetsmöjligheter.

 • Full kontroll med Zynca CRM

  Med Zynca CRM får ni bättre förståelse för kandidaterna och kunderna samtidigt som ni effektiviserar organisationens arbete.
  Från påbörjat program - till anställning

 • Från helikopterperspektiv till detaljnivå

  Skapa företagskort och följ rekryteringsprocesser kopplat till varje arbetsgivare du samarbetar med. Föreslå kandidater till utlysta tjänster direkt i Zynca och följ deras resa från intervju till anställning. Följ coachernas individuella prestationer, kandidater, pågående ärenden och rekryteringar i realtid.

 • Helhetslösning för kompletterande aktör

  Med vårt stödsystem för kompletterande aktörer kan du göra allt direkt i Zynca. Med automatiserade mallar för individuella utvecklingsplaner, rapporter, journalföring och slutredovisning till schemaläggning och checklista.
  Vi har funktionerna och arbetsgivarna.

Ett komplett verktyg på alla sätt

I dagsläget ställs det högra krav på dig som kompletterande aktör gällande dokumenthantering och uppföljning mot Arbetsförmedlingen.
Vi ger dig det det stöd du behöver för att möta kraven samtidigt som dina coacher får en översikt över processer för varje enskild deltagare. I Zynca får du samtidigt ett system automatiskt genererar statistik & dashboards för beslutsunderlag och ekonomiska underlag för just din verksamhet.

Det har aldrig varit enklare

Att komma i kontakt med arbetsgivare ska inte vara svårt.
Du som kompletterande aktör behöver alternativ för att hjälpa kandidater med att hitta nästa steg i karriären. Vi är trötta på föråldrade rekryteringsprocesser där arbetssökanden inte får möjlighet att sticka ut bland alla ansökningar. Med Zynca’s plattform sker matchningen mellan profil och lediga tjänster helt automatiskt.
Det ska vara enkelt att vara tillgänglig för nya utmaningar!

 • 293

  Företag anslutna

 • +300

  Utlysta tjänster per månad

 • 16

  Kompletterande aktörer

Hur det fungerar

 • Rekrytering
 • Arbetsförmedlingen
 • 1 Skapa en komplett profil för dina kandidater
 • 2 Se dina kandidater föreslås mot utlysta tjänster i realtid
 • 3 Följ kandidaternas inplanerade intervjuer och jobberbjudanden
 • 4 Följ organisationens prestationer och få en överblick över samtliga rekryteringsprocesser
 • 1 Skapa en komplett profil för dina kandidater
 • 2 Hantera all administration och rapportering som kompletterande aktör
 • 3 Följ kandidaters aktiva rekryteringsprocesser tillsammans med arbetsgivare
 • 4 Följ organisationens arbete i realtid och få en tydlig överblick över samtliga ärenden

Stora strukturförändringar på arbetsmarknaden kräver nytänkande. Komplexa problem har sällan enkla lösningar. Som fristående aktör får vi med Zyncas automatiserade processvy en tydlig översikt över samtliga ärenden.
Från inskrivning och journalföring till intervju och anställning, samtidigt som fler dörrar och möjligheter öppnas upp till arbetsgivare.

Ali Khalil, VD, Miljonbemanning

Med lång erfarenhet i branschen har vi alltid strävat efter att förbättra och förändra arbetsmarknaden. Vi som arbetar med integration och mångfald sätter alltid människan i fokus.
Med Zyncas digitala verktyg följer vi våra deltagare och deras utveckling, från sökande till arbete och utbildning.

Jonny Häggsröm,, Vice VD, Nordisk Kompetens

Med Zynca som samarbetspartner får vi ut fler människor i arbete. Zynca CRM ger oss kontroll över vårt arbete på en övergripande och individuell nivå. Vi rekommenderar Zynca till alla fristående aktörer som dagligen kämpar med att hjälpa människor men även till arbetsgivare som med ljus och lykta letar efter nästa talang.

Tony Timmerbäck, VD, Jobcenter

Frågor? Vi har svaren

Hur behandlar ni personuppgifter?

Zyncas CRM verktyg behandlar alltid den information som våra kunder anförtror oss på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. För att du ska kunna ha tjänster hos oss behöver vi få in, använda och spara vissa uppgifter. I våra Allmänna villkor och Privacy Policy säkerställer vi varje enskild användares integritet samt rätt till sin egen data, rätt till utdrag, korrigering och radering. Vi hanterar också personuppgifter enligt dataskyddslagen GDPR.

Vilka orter är ni verksamma i?

Zynca arbetar med rekrytering över hela landet. Vi samarbetar med företag över hela Sverige.

Vad kan jag som kompletterande aktör utföra i systemet?

I Zynca har du som kompletterande aktör samtliga rapporter direkt i systemet. Du har en kandidatvy och företagsvy som ger dig en tydlig överblick över alla pågående processer, men även automatiserade mallar för utvecklingsplaner och aktiviteter. I systemet kan du arbeta med dina kandidater och företag samtidigt som mer än +300 företag som vi samarbetar med väntar på att anställa.

Vad händer om jag inte har en lämplig kandidat till min arbetsgivare?

I Zynca arbetar du som kompletterande aktör med dina kandidater och företag. När du inte har möjlighet att hitta en lämplig kandidat för en utlyst tjänst, har du möjlighet att ta hjälp av andra kompletterande aktörer som befinner sig i plattformen. Tillsammans får vi ut fler människor i arbete.

Har du frågor?

Ring oss på 010-777 40 50